Inverter és levegő-víz hőszivattyú klímák karbantartása,
szakszerű javítása, telepítése;

Klímaberendezések Panel javítása!

Központi vezetékes számunk:

+36-20/438-59-19 

Árajánlat kérés:   info@kesziklima.hu  


Adószámunk: 24802349-2-13
Cg.: 13 09 178931

KESZIKLÍMA Kft. 
2182 Domony, Akác utca 107. 

 

Klíma felszerelés

 

Klíma felszerelést Budapesten és Pest megyében vállaljuk kiszállási díj nélkül. A felszerelés alap költsége nem panel (beton) fal átfúrásával, 1 db mono berendezés felszerelését, 3 méter anyag felhasználását tartalmazza.
Példa alap felszerelési díjra: Családi háznál 1 db kültéri és beltéri felszerelése, téglafal átfúrással. A kültéri és a beltéri között 2,5 m csövezés szükséges, villamos vezetékkel. A kültéri homlokzaton kerül elhelyezésre, normál konzollal.
Amennyiben ez a felszerelés panel lakásnál valósul meg, külön állványozást nem igénylő helyen történő kültéri felszereléssel, akkor a fal átfúrás miatt  alap felszerelés díja + 5.000.- Ft.
A klíma felszerelése előtt személyes vagy telefonos konzultációt biztosítunk, hogy minden szempontból a legjobb hely kerüljön kiválasztásra, figyelembe véve a lakás beosztását, a helység funkcióját valamint azt, hogy a klímát a jövőben egy-egy karbantartás, esetleges szervízelés során is szükséges megközelíteni. 

Mire számítson, ha klímát szereltet?

Egy klíma felszerelése minimum 4-5 órát vesz igénybe. Ez idő alatt szükséges biztosítani a szakembereknek a szabad mozgást. Kérésre szerelőink a bútorokat, berendezési tárgyakat elpakolják, kárpitokat letakarják a fal fúrás miatt keletkező por elől, ha Ön erre nem tart igényt kérjük, Ön tegye meg.

 

Klíma karbantartás

 Klíma karbantartást, tisztítást márkafüggetlenül vállaljuk. Karbantartás beltéri egység vegyszeres tisztítását valamint kültéri egység tisztítását takarja. A karbantartás során ellenőrizzük klímája működését, meglazult alkatrészeket megerősítjük.


Tudta, hogy az új klímájának garanciális javítása a berendezés rendszeres karbantartásától függ és azt, hogy az elhanyagolt klíma súlyos betegségeket okoz?
Figyeljen egészségére, óvja meg klímáját, rendszeresen kérje szakember segítségét klímája karbantartásához.

 

Kültéri egység le- és felszerelése, áthelyezése

 

Kérje egyedi árajánlatunkat.

 

Klíma szervízelés:

 

Inverter rendszerű klímák garanciális és garancián túli szervizelését, javítását vállaljuk.

 

Klíma panel javítás:

 

Több éves tapasztalattal rendelkezünk klíma panelek javításában.